The Sage Vilvoorde

Vilvoorde, België (Kantoor)

OMSCHRIJVING
Met een totale oppervlakte van 21.700 m² zijn de 3 kantoorgebouwen en het restaurant onlangs gerenoveerd, wat resulteert in een inspirerende omgeving die zich richt op de essentie: beter presterende professionals die samen resultaten boeken. Welke ruimte u ook nodig heeft voor uw bedrijf, wij kunnen deze afstemmen op uw behoeften en doelen. Ontdek het potentieel van The Sage op deze pagina's, maar aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. Wij kunnen kantoren aanbieden vanaf 250 m² tot 1.400 m² GLA op dezelfde verdieping. Tal van diensten bij The Sage zorgen ervoor dat iedereen zich kan focussen op wat echt telt: de klus klaren en resultaten boeken. Veelzijdige vergadercentra kunnen voor verschillende doeleinden worden gehuurd.

The Sage is misschien wel uw verstandigste keuze als het gaat om bedrijfslocaties. We nemen je mee terug naar de essentie: inspirerende kantoren zonder overbodige franje. Wij heten u welkom in prettige, toekomstbestendige bedrijfsomgevingen waar professionals ongehinderd geconcentreerd hun werk kunnen doen. Als resultaat zult u genieten van meer productiviteit, betere resultaten en meer oprechte werknemers tevredenheid. The Sage is een concept van Wereldhave Belgium, een beursgenoteerde vastgoedgroep met uitgebreide expertise in middelgrote winkelcentra en kantoren.

BREEAM In-Use The Sage Vilvoorde - Medialaan 28
BREEAM In-Use The Sage Vilvoorde - Medialaan 30

MEER INFORMATIE
Vind alles wat je moet weten over The Sage Vilvoorde in de brochure
 
FACILITEITEN
  • EATERY
  • Pakketafhaalpunt
  • Fietsenparking
  • Laadpalen elektrische wagens

LOCATIE
Deze toekomstbestendige bedrijvensite is strategisch gelegen in de noordelijke rand van Brussel, waardoor verschillende mobiliteitsopties binnen handbereik zijn.

ADRES
The Sage Vilvoorde
Medialaan 28-32
1800 Vilvoorde