Duurzaamheid

Sinds 2013 doet de Wereldhave groep aan actieve monitoring en communicatie voor wat betreft het verduurzamen van de portefeuille, de bewustmaking binnen het bedrijf en de betrokkenheid met haar stakeholders.

In deze vijf jaar werd er expertise opgebouwd en gedeeld tussen de verschillende landen. Vandaag wordt de Wereldhave Groep erkend als een van de leiders binnen de vastgoedsector: opgenomen in de DJSI Europe and Enlarged World indices met een score van 77/100 (2016: 73/100), GRESB Green Star met een score van 82/100 (2016: 82/100). Tevens kreeg Wereldhave de EPRA Gold Award voor haar Financial & Sustainability Report 2016.

Sinds 2015 werd een Sustainability manager voor Belgiƫ benoemd om de vier pijlers mee te coƶrdineren: Bricks, People, Partners en Society.

Onze Pijlers

Ons Sustainability Framework bestaat uit vier pijlers. Deze pijlers zijn de basis voor de nieuwe CSR strategy. Elke pijler bevat een strategische aanpak die de Wereldhave organisatie, de portefeuille, de samenwerking met partners en de bijdrage aan omgeving beïnvloedt.