The Sage Vilvoorde opening

Press release
14 June 2021, 12:00 AM CEST
Wereldhave Belgium lanceert met The Sage kantoorconcept van de toekomst

Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium: “We bouwen een kantooromgeving die teamwork en creativiteit stimuleert” 

We know what it takes to make it work! 

Vilvoorde, 14 juni 2021 - Wereldhave Belgium lanceert met The Sage Vilvoorde een innovatief kantoorconcept waar medewerkers zich meteen thuis voelen. In het gloednieuwe kantoorcomplex van 21.700 m² ligt de focus op teamwork en creativiteit. “We willen dat de medewerkers van onze huurders zich op hun gemak voelen, waardoor ze optimaal kunnen focussen. We willen hen zo veel mogelijk ontzorgen door een unieke combinatie van faciliteiten: een restaurant, een gym, een strijkatelier en heel wat andere diensten. Onze aanpak toont duidelijk hoe we evolueren naar het kantoor van de toekomst”, zegt CEO Nicolas Beaussillon.  

The Sage is een gloednieuw kantoorconcept van Wereldhave Belgium waar comfort en werken in een aangename omgeving centraal staan. Na de opening van de gerenoveerde kantorensite in Antwerpen, is nu ook Vilvoorde aan de beurt. Het nieuwe concept wil medewerkers ondersteunen én ontzorgen.

Teams kunnen er zich in de eerste plaats volop focussen op hun werk, zowel aan hun eigen bureau als in slimme en goed uitgeruste vergaderzalen en co-working spaces. Maar er is ook het ‘thuis-gevoel’ dankzij een hedendaags interieur. De gerenoveerde kantoorgebouwen in Vilvoorde zijn in totaal goed voor 21.700 m² aan kantooromgeving. De eerste fase van het renovatieproject werd afgerond: het restaurant 'Eatery' is geopend, de nieuwe branding staat op punt en de inkomhallen werden reeds onder handen genomen.

Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium: "Mensen voelen zich goed in een slim ingericht en gezellig kantoor waarin ze zich ten volle kunnen concentreren op hun werk samen met hun collega‘s. Werkplezier komt toch voor een groot stuk uit 'a job well done'. Met The Sage hebben we een concept ontworpen waarin kantoormedewerkers zich goed voelen, precies omdat je er dingen gedaan krijgt."

Focus op comfort en duurzaamheid

Wereldhave Belgium wil zorg dragen voor de medewerkers van The Sage Vilvoorde en doet dat mede door faciliteiten aan te bieden die het dagdagelijkse leven van de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo kunnen gebruikers van The Sage Vilvoorde binnenkort ook gebruik maken van ondersteunende diensten als een gym, vergaderzalen en een strijkatelier.

In het bedrijfsrestaurant 'Eatery' (en de bijhorende take-out 'In & Out') kunnen zowel medewerkers als bezoekers van buitenaf genieten van lekkere en gezonde maaltijden die cateringpartner ISS serveert. Tijdens een lunch bij Eatery waan je jezelf in een hippe zaak in de stad en kan je je werk even vergeten.

Nicolas Beaussillon: "We willen de werknemers van onze klanten ontzorgen, vandaar dat we een aantal populaire en handige comfortdiensten inplannen. Dankzij de combinatie van werkplezier en comfort willen we elke dag bijzonder maken voor onze gebruikers.” 

Zorgen voor mensen is ook zorgen voor het milieu. Daarom is The Sage Vilvoorde ook een stuk energiezuiniger en zet Wereldhave Belgium meer in op recycling om de afvalproductie te verminderen. Daarnaast verbruikt het kantoor ook minder water, is het energievriendelijker, zijn de technische installaties milieuvriendelijker en wordt er ingezet op duurzaame koelmiddelen.

Het is de ambitie van Wereldhave Belgium om een harmonieuze omgeving aan te bieden, waar mensen zich thuis voelen. Dat is ook terug te vinden in de branding van het kantoor – het logo met drie 'hoofden in harmonie': die van de werkgever, de werknemers en tot slot Wereldhave Belgium. Met de tagline 'We know what it takes to make it work' maakt Wereldhave Belgium duidelijk dat de focus van The Sage Vilvoorde ligt op het creëren van een performante werkomgeving.

Ligging op toplocatie

Bereikbaarheid is niet zomaar een troef voor een kantoor, het staat vandaag mee bovenaan het lijstje met vereisten voor kantoren. The Sage Vilvoorde ligt op een toplocatie: bussen die je op wandelafstand kan nemen, brengen je naar het station van Vilvoorde en Brussel-Noord, en vlakbij bevindt zich de F0 fietssnelweg richting Brussel. Bovendien biedt The Sage voldoende parkeerruimte, zowel op het terrein en in een ondergrondse parkeergarage. Oplaadstations voor elektrische en hybride auto's zijn ook beschikbaar. 

"Als klantgerichte uitbater van winkelcentra heeft Wereldhave Belgium besloten haar knowhow ten dienste te stellen van haar kantoorparken door de lancering van een nieuw concept. De sleutelwoorden van The Sage Vilvoorde zijn operationele efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, gezelligheid en een aangename werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe concept veel nieuwe klanten zal aantrekken en het best zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen op het gebied van de werkorganisatie," stelt Nicolas Beaussillon

Praktische info

The Sage Vilvoorde
Medialaan 28, 30 & 32
1800 Vilvoorde