The Sage Antwerp opening

Corporate update
10 May 2021, 12:00 AM CEST
Wereldhave Belgium lanceert nieuw kantoorconcept The Sage

Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium: “Een kantooromgeving waar teamwork en creativiteit gestimuleerd worden” 

We know what it takes to make it work! 

Berchem, 10 mei 2021 - Met The Sage lanceert Wereldhave Belgium een innovatief kantoorconcept waar teamwork en creativiteit gestimuleerd worden. Het concept wordt eerst gelanceerd in de kantoren in Antwerpen en vervolgens ook uitgerold in Vilvoorde. Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium: "The Sage staat voor optimale focus voor de kantoorwerker, en daarnaast comfort en welbevinden met een restaurant, een gym en andere diensten. Zo maken we elke dag bijzonder voor onze gebruikers.“  

The Sage is het nieuwe, innovatieve kantoorconcept van Wereldhave Belgium, dat eerst op de site in Antwerpen wordt uitgerold. 

Het nieuwe ontwerp (38.400m²) biedt in de eerste plaats een ontspannen, hoogtechnologische kantooromgeving waarin teams zich ten volle kunnen focussen op hun werk, zowel aan hun eigen bureau als in slimme en goed uitgeruste vergaderzalen. 

Nicolas Beaussillon, CEO Wereldhave Belgium: " Mensen voelen zich goed in een slim ingericht kantoor waarin ze zich ten volle kunnen concentreren op hun werk samen met hun collega‘s. Werkplezier komt toch voor een groot stuk uit "a job well done". Met The Sage hebben we een concept ontworpen waarin kantoormedewerkers zich goed voelen, precies omdat je er dingen gedaan krijgt." 

Focus op comfort en duurzaamheid

Er zijn ook collectieve voorzieningen te vinden in het nieuwe kantoorconcept. In het bedrijfsrestaurant “Eatery” (en de bijhorende take-out “In & Out”) serveert cateringpartner ISS lekkere en gezonde maaltijden. Gebruikers van The Sage Antwerp kunnen ook gebruik maken van ondersteunende diensten als een gym en een strijkatelier.

Nicolas Beaussillon: "We willen de werknemers van onze klanten ontzorgen, vandaar dat we een aantal populaire en handige comfortdiensten inplannen. Dankzij de combinatie van werkplezier en comfort willen we elke dag bijzonder maken voor onze gebruikers.” 

Naast focus op meer comfort, is The Sage Antwerp ook een stuk energiezuiniger. Zo zet Wereldhave Belgium meer in op recycling om de afvalproductie te verminderen. Daarnaast verbruikt het kantoorconcept ook minder water en is er minder energie-uitstoot. De technische installaties zijn ook milieuvriendelijker, en men zet in op duurzame koelmiddelen.  

De ambitie van Wereldhave Belgium om een harmonieuze omgeving aan te bieden, is ook terug te vinden in de branding van het kantoor – met drie “hoofden in harmonie”: die van de werkgever, de werknemers en tot slot Wereldhave Belgium. 

Ligging op toplocatie

Bereikbaarheid is niet zomaar een troef voor een kantoor, het staat vandaag mee bovenaan het lijstje met vereisten voor kantoren. The Sage Antwerp ligt zondermeer op een toplocatie: het bevindt zich op wandelafstand van het station van Antwerpen-Berchem, vlak naast de fietssnelweg F1 richting Brussel én naast een afrit van de Antwerpse ring. 

"Als klantgerichte uitbater van winkelcentra heeft Wereldhave Belgium besloten haar knowhow ten dienste te stellen van haar kantoorparken door de lancering van een nieuw concept. De sleutelwoorden van The Sage Antwerp zijn operationele efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, gezelligheid en een aangename werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe concept veel nieuwe klanten zal aantrekken en het best zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen op het gebied van de werkorganisatie," stelt Nicolas Beaussillon

Praktische info

The Sage Antwerp 

Roderveldlaan 1 t.e.m. 5 & Berchemstadionstraat 76-78 

2600 Berchem