Duurzaamheid

Sinds 2013 doet de Wereldhave groep aan actieve monitoring en communicatie voor wat betreft het verduurzamen van de portefeuille, de bewustmaking binnen het bedrijf en de betrokkenheid met haar stakeholders.

In deze drie jaar werd er veel expertise opgebouwd en gedeeld tussen de verschillende landen. Vandaag wordt Wereldhave erkend als een van de leiders binnen de vastgoedsector: opgenomen in de DJSI Europe and Enlarged World indices, verkreeg eind 2016 de GRESB Green Star voor het derde jaar op rij met een score van 82/100, tevens kreeg Wereldhave de EPRA Gold Award voor haar Sustainable Business Report 2015.

Sinds 2015 werd een Sustainability manager voor België benoemd om de vier pijlers mee te coördineren: Bricks, People, Partners en Society.

Onze Pijlers

Ons Sustainability Framework bestaat uit vier pijlers. Deze pijlers zijn de basis voor de nieuwe CSR strategy. Elke pijler bevat een strategische aanpak die de Wereldhave organisatie, de portefeuille, de samenwerking met partners en de bijdrage aan omgeving beïnvloedt.