Start your career in Full Service real estate

Werken bij Wereldhave Belgium

> Vacature: MarCom Event Coordinator SHOPPING 1

> Vacature: Facility Manager Les Bastion & Nivelles

> Vacature: The Point - Onthaalmedewerker (m/v)

> Internship Sustainability (m/v)

 

“Support better everyday life” vat het uiteindelijke doel van onze winkelcentra perfect samen. Het geeft ook de hoofdlijnen weer van onze HR waarden en onze corporate waarden jegens stakeholders.

Wij geloven dat wij met het organiseren van een gepaste customer journey en experience in onze winkelcentra een totale beleving kunnen creëren die verder gaat dan winkelen, met volledig geïntegreerde horeca functies, kinderspeelplaatsen en eersteklas voorzieningen. 'Support better everyday life' stuwt de bezoekersaantallen, de huurinkomsten en uiteindelijk de waarde van onze winkelcentra.  

'Support better everyday life' wordt ondersteund door drie pilaren:

1. Onze winkelcentra:
Wij werken continue aan de verbetering van onze centra. Natuurlijk moeten de winkelcentra duurzaam zijn; wij richten ons op winkelcentra met een BREEAM 'good' certificaat of hoger. Nog belangrijker is dat onze centra een gezonde mix bieden tussen gemakswinkelen en beleving. Een winkelcentrum moet niet alleen de plaats zijn om te winkelen: het is ook daar waar je naar toe gaat om je vrienden te ontmoeten voor een kop koffie of lunch. De centra moeten goed bereikbaar zijn, met bij voorkeur gratis parkeren.

2. Onze betrokken medewerkers:
Onze kernwaarden in het zakendoen zijn ambitie, ondernemerschap, teamwerk en transparantie. Vertaald in HR waarden betekent dit dat we mensen zoeken die een stapje extra willen zetten (ambitie) en een pro-actieve houding hebben (ondernemerschap). Het beleggen in vastgoed is veranderd in de loop der jaren. Van een gewone huisbaas die de huur incasserde is de vastgoedeigenaar nu degene die bezoekers naar de centra moet zien te trekken en huurders aan zich weten te binden. Dit vereist teamwork tussen de afdelingen verhuur, finance en bouw- en ontwikkeling. Het managen van een winkelcentrum is vergelijkbaar met het managen van een groot warenhuis. Integriteit is het basisprincipe voor al onze zakelijke beslissingen en activiteiten waar ook ter wereld. Transparantie en integriteit zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

3. Onze loyale partners, de winkeliers:
Wij behandelen winkeliers als onze zakenpartners. Iedere winkelier heeft één contactpersoon, zijn accountmanager. Hij onderhoudt regelmatig contact met de huurder, doorgaans tweemaal per maand, om de retailstrategie en de kijk op marktontwikkelingen te bespreken en hen te informeren over onze plannen met de centra waar hij onze partner is. We werken samen met winkeliers om de aantrekkelijkheid van onze centra te verbeteren en onderhouden nauw contact om hun plannen voor expansie op de voet te kunnen volgen. Dit stelt ons in staat om onze winkeliers de 'rode loper' behandeling te geven die zij verdienen, uiterst efficiënt, doel- en klantgericht.

WERELDHAVE BELGIUM WAARDEN
  • Entrepreneurial
  • Customer inspired
  • Connected
  • Responsible