Bringing people together

Customer Journey Implementation Manager

Wereldhave België is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap die investeert in winkelcentra en kantoorgebouwen. Wereldhave Belgium richt zich op de winkelcentra die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Met gemakkelijke toegankelijkheid, producten waarmee aan alle dagelijkse behoeften wordt voldaan, een succesvolle mix van internationale en lokale retailproducten en een sterke selectie winkels bieden onze centra gemak in het winkelen dat aansluit op een drukke stedelijke levensstijl en een vergrijzende bevolking. Het Belgische winkelcentrum portfolio bestaat momenteel uit 5 winkelcentra en 3 retailparken in de grote regionale steden.

Wereldhave is continu in beweging en heeft een organisatiestructuur gecreëerd waarin daadkracht, korte lijnen en snelle beslissingsstructuren centraal staan.

Wereldhave is een ambitieuze, snelle en wendbare organisatie die met haar tijd en met haar omgeving meegroeit. Door haar korte lijnen en flexibele opstelling zijn weet zij haar winkelcentra naar een hoger niveau te tillen.

Wereldhave ontwikkelt momenteel de winkelcentra van de toekomst; in lijn met haar nieuwe visie om in te spelen op veranderende klantbehoeften. Dit omvat het integreren van relevante retailmarktontwikkelingen en veranderingen in de levensstijl van klanten in deze winkelcentra van de toekomst. Daarom hebben we een Customer Journey Program opgezet om de volledige customer journey te verbeteren. Gedurende de eerste fase hebben we concepten ontwikkeld voor de volgende essentiële zaken: Probleemloos parkeren, Toiletten, Bewegwijzering, Spelen & Ontspanning.

Verder initiëren we dit jaar veel nieuwe projecten zoals een F&B Strategie, Freshstreet, Publieke zitplaatsen, Geurervaring etc. We blijven nieuwe projecten ontwikkelen die in de hele portfolio dienen te worden geïmplementeerd om onze Customer Journey te verbeteren.

Om dit te bewerkstelligen is Wereldhave bezig hun Operations & Customer Journey team uit te breiden.

Customer Journey Implementation Manager België

De Customer Journey Implementation manager België zal de Customer Journey projecten implementeren in de Belgische Winkelcentra Portfolio. Het is uw taak om deze projecten succesvol te implementeren op het gebied van budget, planning en kwaliteit. U vormt de verbinding tussen verschillende Winkelcentra teams, ontwikkelingsteams, bureaus en het wereldwijde Customer Journey team om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt.

Uw belangrijkste verantwoordelijkheden:
 • De implementatie van Customer Journey in heel België aansturen door 20 projecten in 2020 te voltooien in 7 Belgische winkelcentra/Retailparken
 • Toezicht houden op projectmanagement, bewaken van de voortgang van alle projecten en verantwoordelijk zijn voor periodieke rapportage, het op tijd leveren, voldoen aan de kwaliteitsnorm en het budget bewaken.
 • Begeleiden van de lokale Winkelcentrum teams door te zorgen dat zij de juiste input ontvangen rondom uw briefing, ontwerp en implementatie.
 • Coördinatie van de verschillende agentschappen door de verschillende projectfasen; briefing, ontwerp en implementatie.
 • Ervoor zorgen dat interne belanghebbenden betrokken en op de hoogte zijn.
 • Ondersteuning van interne communicatie over de transformatie naar een klantgerichte organisatie.
 • Anticiperen op en oplossen van problemen en risico's voor een soepele uitvoering.
 • Ondersteuning van het Head of Operations bij het ontwikkelen van een nieuwe klantenservice.
 • Samenwerken met de Concept & Customer Journey manager om nieuwe innovatieve kansen te ontdekken en bestaande en nieuwe concepten met het team te (ontwikkelen)/optimaliseren.
Uw profiel:
 • U heeft meer dan 5 jaar ervaring in projectmanagement en heeft ervaring in het aansturen van complexe projecten met een hoog budget en grote impact.
 • U heeft een analytische instelling met de mogelijkheid om (financiële) gegevens voor te bereiden en te interpreteren; geweldige planning-, prioriteiten- en tijdmanagementvaardigheden om meerdere, lopende projecten in een snelle, deadline-gestuurde omgeving te verwerken.
 • U heeft een uitstekende resultaat- en oplossingsgerichte houding, in combinatie met een pragmatische en ondernemende aanpak.
 • U heeft ervaring met het beheren van externe partners zoals creatieve bureaus en technische partners.
 • U heeft affiniteit met design en begrijpt hoe belangrijk de details zijn bij het optimaliseren van Customer Journey voor onze bezoekers.
 • U begrijpt de technische basisvereisten voor renovaties/technische projecten zoals het opnieuw inrichten van een parkeergarage.
 • U kunt effectief samenwerken met een veelheid aan verschillende (culturele) interne stakeholders. U heeft sterke interpersoonlijke en interdepartementale vaardigheden; u bent in staat om effectief te communiceren met diverse stakeholders.
 • U heeft ervaring met bedrijfstransformatie en organisatieverandering en weet hoe u collega's kunt betrekken in een dynamische omgeving.
 • U spreekt Nederlands en Frans op professioneel niveau en Engels is een grote pré.
 • Bij voorkeur heeft u ervaring in en uitgebreide, up-to-date kennis van commercieel onroerend goed en het retailveld met name op het gebied van winkelcentrumbeheer.
 • De dagelijkse werkzaamheden vinden plaats op locatie in de de plaatselijke winkelcentra (90% in België, 10% in Nederland).

Bent u geïnteresseerd in deze interessante vacature? Neem contact op met:
hr.be@wereldhave.com

Wereldhave Belgium
Medialaan 30/6, 1800 Vilvoorde