Doris Slegtenhorst

Business Unit Manager

Doris Slegtenhorst heeft meer dan 11 jaar ervaring in commercieel vastgoed in binnen- en buitenland. Doris is sinds 2 september 2020 bestuurder van Wereldhave Belgium en benoemd voor een termijn van vier jaar.

Daarnaast is zij Business Unit Manager binnen Wereldhave Management Nederland B.V., een volle dochter van de grootaandeelhouder van de vennootschap van Wereldhave Belgium.

Ervaring

Na het bepalen van de Bachelor opleiding “International Business” aan de Universiteit Maastricht en een Master opleiding “Strategic Management” aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, is Doris haar professionele carrière begonnen als European Graduate Analist bij Unibail-Rodamco in september 2009. In een periode van ruim vijf jaar, vervulde zij diverse operationele functies binnen de groep. In mei 2014 vervolgde zij haar carrière binnen Wereldhave Nederland als Senior Leasing Manager.

In februari 2017 werd Doris benoemd tot Business Unit Manager binnen Wereldhave, waarbij zij verantwoordelijk is voor een aantal winkelcentra binnen de portefeuille van Wereldhave Nederland. Daarnaast heeft Doris in 2019 een “Master in Real Estate” behaald aan de Amsterdam School of Real Estate. In 2020 heeft zij het Leadership Development Program met succes afgerond.