Wereldhave Belgium presents new name & logo reveal

Corporate update
28 September 2022, 12:00 AM CEST

Donderdag 6 oktober – reveal van nieuwe naam en logo om 22 uur

Op donderdag 6 oktober onthullen we een nieuwe naam & logo die een betere link zal vormen tussen het kunstproject van Lindert Steegen en (het zoals nu gekende) Overpoort Shopping.

Wereldhave Belgium trakteert de studenten op een unieke show & bijpassend gerstennat, met afterparty in de Pallieter (aan de overkant).

Iedereen is welkom in de Overpoortstraat 49a te Gent om 22 uur.

Instagram Overpoort Shopping

---

Meer info over het kunstproject Lindert Steegen:

Rebranding Overpoort Shopping zorgt voor visuele opkikker Overpoortbuurt

Het binnenstedelijk winkelcentrum Overpoort Shopping gelegen in Overpoortstraat 49a huisvestte vroeger het universiteitsrestaurant van UGent en werd omgevormd tot een commercieel pand met retail units, een fitnesscentrum en restaurants. Wereldhave Belgium is de huidige eigenaar en beheerder van deze site.

Om de rebranding van Overpoort Shopping letterlijk in de verf te zetten, werd samengewerkt met street artist Lindert Steegen. Hij creëerde een kleurrijk kunstwerk dat de nieuwe identiteit van het gebouw een extra opkikker bezorgt. Lindert heeft zijn eigen studio in Gent en liep ook school bij Luca School of Arts Ghent.

Buiten de Lijnen

Het kunstwerk ‘Buiten de Lijnen’ is een 300m² grootte schildering dat een verbinding creëert tussen het stadscentrum en museumkwartier van Gent. Door het gebruik van een 15-tal kleuren werd het plein omgetoverd tot een onmisbare blikvanger binnen de stad.

Website Lindert Steegen - Facebook - Instagram